За никого не е тайна, че дъщерята на Глория, Симона Загорова, е тръгнала по нейните стъпки. Младата красавица вече има няколко песни зад гърба си и гради музикална кариера, но в различен жанр от поп-фолка. Това обаче не пречи на аудиторията да прави сравнение между двете дами и самата Симона споделя, че очакванията към нея са завишени. А също така и че неведнъж е чувала, че прилича на майка си не само визуално, но и по гласови данни.

Синеоката хубавица не прикрива възхищението си към Глория, а също така и някои от методите ѝ за възпитание. Оказа се, че фолкдивата е строга майка, която не е позволявала на момиченцето си да се разхожда навън докъсно и да се прибира в малките часове на нощта. Напротив, по думите на Симона, Глория е задала вечерен час, който е бил 22.30 ч. (с реверанс от 15 минути) и който младото момиче е трябвало да спазва, докато не навърши пълнолетие. А в случаите, когато Симона се е бавела повече от 15 минути след уречения час, Глория заключвала вратата така, че дъщеря ѝ да не може да влезе. И макар този метод да е бил суров, Загорова признава, че я е научил да бъде точна и отговорна.

Младата певица сподели и интересни планове за бъдещето си. Тя е категорична, че тази година ще направи опит да се яви на престижния конкурс Евровизия. Тя споделя, че това ѝ е мечта от години: "Преди години имах голяма амбиция да участвам. Не съм се отказала и сега. Искам да отида на "Евровизия". Песента има огромен потенциал за конкурса. Парчето е специално за мен. Щом преди години нещата не са се получили, значи е трябвало така. Смятам, че за всичко си има време и причина да се случи".