Симона Загорова отпразнува 25-ия си рожден ден в дома на майка си с голяма торта и много музика. В профила си в Instagram тя публикува две клипчета от купона, на който е в черна рокля. И от първото, и от второто, което е доста дълго, става ясно, че гостите на рождения ден са били изненадани с музикална програма не само от рожденика, но и от нейната майка Глория.

Почетен гост на празненството е малката Галина, която дойде на бял свят в началото на февруари. Липсва обаче бащата на бебето Дани Милушев. Младият мъж не за става до Симона дори в най-важни момент-духането на свещите на празничната торта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@simonazagorova21)

И макар че част от гостите са на неговата възраст, той не може да бъде видян нито седнал на меката мебел, за да слуша Загорова, нито край празничната трапеза, която гостите щедро показват. Липсва и негова честитка към майката на детето му, а видеото й е харесано от хиляди хора, но не и от него. Слухове за влошеното отношение между младите витаят вече почти половин година, но отсъствието на милушев от този важен празник ясно показва, че те не са заедно.