Анджелина Джоли – актриса, майка, съпруга и най-вече – невероятно секси.

Няма начин да не сте забелязали, обаче нейните татуировки. Разхождайки се по червената пътека или пък по време на снимки на някой филм, по тялото й могат да се забележат няколко интереси татуси, пише inews.bg

Ето и какво означават някои от тях:

Да започнем с тази, която представлява местата, където са родени нейните деца. Малчуганите играят важна роля в живота на Анджи, както и на тялото й.

N11° 33' 00" E104° 51' 00" - тези координати са на мястото, където е роден най-големият й син Мадокс – Камбоджа;

N09° 02' 00" E038° 45' 00" - Етиопия, родното място на Захара;

S22° 40' 26" E014° 31' 40" - Намибия - тук Анджелина Джоли ражда Шайло - биологичното й дете от Брад Пит;

N10° 46' 00" E106° 41' 40" - Виетнам, родината на сина й Пакс Тиен;

N43° 41' 21" E07° 14' 28" - координатите са на Ница, Южна Франция. Тук Джоли роди близнаците Нокс и Вивиан.

Може би, най-известната и странна татуировка, която Джоли има, е този будистки надпис на гърба й. Татусът е направен в традиционен тайландски стил, като предпазва нея и осиновения Мадокс от лош късмет.

"Нека враговете ти избягат от теб. Ако придобиеш богатства, нека останат твои винаги. Красотата ти ще бъде като тази на Апсара. Където и да отидеш, много ще присъстват, служат и пазят теб, заобикаляйки теб от всички страни".

На същото място първоначално Анджелина имаше татуиран японския символ за смърт, но впоследствие тази татуировка е изтрита.

В долната част на кръста си Джоли има татуиран бенгалски тигър. Татуировката е 30 см голяма, като е правена в Банкок цели 2 часа и успешно е заличила няколко стари татуси.

На лявата си китка Анджелина има друг татус – там се забелязва рунически надпис, изобразяващ H.Запознати предполагат, че този надпис символизира и по някакъв начин й напомня за брат й – Джеймс Хевън и бившето й гадже Тимоти Хютън.

Освен буквата и координатите, на лявата си ръка Джоли има и друг татус – цитат от Тенеси Уилямс, който гласи - "Молитва за дивите сърца държани в клетка".

Пак на лявата ръка – Джоли има татуирани няколко римски цифри – 13, а по-късно татуира и V MCMXL. Така се получава датата 13 май 1940 г. - дата, бележеща речта на Уинстън Чърчил: "Нямам да предложа нищо друго, освен кръв, тежък труд, сълзи и пот".

На дясната си ръка Джоли има татуиран арабски символ, който означава "решителност, "магия" или "заклинание".

"Know Your Rights" или "Знай своите права" - татуировката на врата й.