Топ моделът Синди Крауфорд е "щастливо женена" за марка часовници.

48-годишната красавица е лице на луксозната марка часовници Omega в продължение на почти 20 години. Тя сподели, че за разлика от връзките между хората, тя и швейцарската компания никога не са се разделяли.

"Заедно сме от толкова дълго време, сякаш сме семейство", каза тя.

Синди разкри, че се запознала с екипа на Omega по-рано, отколкото с мъжа си Ранди Гербер, с когото са женени от 1998 г. "То си е нещо като брак, посвещавате се един на друг. Със сигурност сме щастливо женени с Omega. Никога не сме се карали. Харесва ми да зная, че имам дългосрочен ангажимент. Това е добре и за двете страни", каза красавицата пред списание Vogue.



По-рано тази седмица Синди призна, че колежката й Кара Делевин има далеч по-голям контрол върху имиджа си, отколкото тя самата някога е имала. Тя дори сподели, че благородно завижда на съвременните модели, защото могат да общуват с феновете си чрез социалните мрежи.

"Заради социалните мрежи тези момичета могат да създадат свой собствен образ така, както ние не можехме. Причината Кара, например, да бъде толкова готина, е, че тя е себе си в социалната мрежа и има пряка връзка със собствените си фенове", каза Синди Крауфорд за младата Кара Делевин.