Синди Кроуфорд е от жените, които винаги са предизвиквали възторг и стремеж към подражание. Нейният неподвластен на времето чар е пленил милиони мъжки сърца по света, а днес, в средата на петото си десетилетие, тя продължава да блести с неувяхващата си харизма и красота. Една от най култовите модни икони на 90-те този път не само украси с облика си корицата за Vogue Бразилия, но и се снима за спираща дъха фотосесия в броя на изданието, пише Woman.bg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Brasil (@voguebrasil)

Фотосите ясно показват, че супермоделът, който на 20 февруари навърши 55 години, е запазила същата онази зашеметяваща фигура, които в края на миналия век я превърнаха в най-търсеното лице за корици в модния бранш. За фотосесията си Синди сменя няколко стайлинга, всеки един от които подчертаващ изумителната форма, в която се намира в момента. Всъщност Кроуфорд никога не е била от щастливките, чиито генетични предпоставки позволяват да си ядат каквото си щат и въпреки това остават слаби.

За да не ѝ се лепи храната, и Синди, полага непрекъснато грижи, придържайки се към специален хранителен и двигателен режим. „Винаги съм се дразнила, че постоянно трябва да внимавам какво ям, докато Кейт Мос например си хапваше хамбургери и пържени картофи...“, коментира преди време в друго интервю тя. Естествената красота на Синди е вдъхновяваща и основна заслуга за това имат добрите ѝ гени. Семейството ѝ от дълги години живее в САЩ, но има германски, френски и английски корени. Кариерата ѝ на модел започва още преди тя да навърши пълнолетие.

Завършва гимназия и започва да учи химия, но скоро захвърля учебниците, за да се посвети на мечтата си да бъде модел. Красотата ѝ е безапелационна и скоро се превръща в едно от най-желаните лица за всички модни компании. В личен план днес Синди е една изключително щастлива жена, радваща се на голямо и сплотено семейство в лицето на двете си деца – Кая и Пресли Уолкър Гербер, и втория си съпруг – Ренде Гербер, с когото на 31 май ще отбележат 23-години брак. Що се отнася до годините Коуфорд неведнъж е подчертавала, че е безсилна пред желанието си да върне времето назад, но и че щастлива от начина, по който изглежда днес – много по-улегнала, помъдряла и зряла.