Синеоката фурия от "Гласът на България" Кристина Дончева стяга сватба с дългогодишния си приятел. Отношенията им били на приливи и отливи, но в последните месеци се задълбочили и двамата заживели заедно. "Ако спечелиш шоуто, ще ти предложа да станеш моя жена пред цяла България", обеща избраникът на талантливата бургазлийка точно преди полуфиналите. Ослепителната Кристина се качи на сцената на музикалното риалити в неделя вечер с още 12 участници и с вълшебното си изпълнение успя да се изстреля във финалната осмица заедно с Керана, Пламен, Георги, Елена, Илин, Йоана и Алекс.

Бургазлийката беше облечена с ефирна бяла рокля, а Иван Лечев се пошегува, че е готова за булка и предложи той и останалите членове на журито да й кумуват. Графа обеща да изпълни най-подходящата песен за тържеството - дуета си с Белослава "Да".

„Изолацията ви се е отразила добре. Загубили сте страховете си и това се вижда на сцената. Всеки от вас излезе без задръжки и изрази себе си“, коментира Графа. Той бе и късметлията, получил 4-ти допълнителен участник за отбора си, след като в началото на концерта стана ясно, че отпадналият Александър Георгиев се връща в шоуто, събрал най-много гласове в „Зрителката кражба“. 20-годишният футболен и вокален талант се пребори за втори път за подкрепата на феновете и продължава към финала в отбора на Графа.



Кристина, както и останалите полуфиналисти, стъпиха на сцената при строги епидемиологични мерки. Те пяха пред празна зала, без подкрепата на публика и близки хора. Живите концерти в шоуто са реализирани в съответствие с мерките, въведени от bTV Media Group за създаване на телевизионно съдържание в условията на епидемия. Всички участници пеят на сцената сами, където на необходимата дистанция бяха само музикантите от бенда на шоуто. Кой от тях ще спечели титлата "Глас на България" ще стане ясно в решителната, последна битка, на 14 юни по bTV.

снимки:bTV