Като амбициозната адвокатка Миранда Хобс, от популярния сериал на HBO "Сексът и градът", Синтия Никсън стана една от най-разпознаваемите червенокоси актриси.

Затова тя успя да изненада всички с вчерашната си поява в шоуто "Live With Kelly". 45-годишната актриса влезе в студиото с гола глава, като причината да обръсне червените си коси е роля в Манхатънския тетатър. В постановката Синтия ще играе болна от рак жена.

Водещата Кели посрещна актрисата с репликата: "Е, какво ново?", като не пропусна и да я похвали за хубавата форма на главата й.

*Кадър от "Сексът и градът"

Синтия сподели, че е мислела, че с голата си глава няма да има нужда от много време за поддръжка, но се оказало, че трябва да я бръсне наново всеки ден.

*Синтия в шоуто "Live With Kelly"

Новата й роля в театъра е близка до сърцето й, защото самата тя откри преди години, че има рак на гърдата в ранен стадий. Актрисата успешно се пребори с болестта, но в момента продължава да взима лекарства.

*Синтия на сцената на таетъра

Синтия, която е сгодена за дългогодишната си приятелка Кристин Маринони, с която имат 11 месечен син Макс, сподели още, че сама е избрала да стане лесбийка. Припомняме, че тя бе омъжена в продължение на 15 години за Дани Мозес, с когото имат две деца - 15-годишната Саманта и 9-годишния Чарли. "Била съм хетеро, била съм и лесбийка, но лесбийка определено е по-добре! За мен това е избор.", заяви още актрисата.

*Синтия, Кристин и Макс