Психоложката Ани Владимирова се завръща на екран с предаването си ‚Истински истории“ от 12 септември, пише „Галерия“.

Зрителите ще станат свидетели на още по-проблемни ситуации и обрати в живота на реално съществуващи истории, извадени от богатия й архив със случаи. Самата Ани е преживяла куп драматични събития тя, но най-голямото изпитание е ситуацията, когато синът й изпаднал в 20 дневна кома след тежка катастрофа и до последно не се е знаело дали изобщо ще оцелее.

„Бях заприличала на мъртвец от изтощение и недоспиване. Страх ме беше да заспя, имах чувство, че точно тогава ще умре. Не го пожелавам на никого. Когато се събуди бях приятно изненадана, че не е забравил трите езика, които владееше. Успя да завърши и висшето си образование“, спомня си Ани.

Въпреки че е психолог тя прибягва до услугите на свой колега. По време на рехабилитациите на сина си се запознала с любимия си Милен. Той е сред най-големите специалисти кинезитерапевти у нас. С него са заедно от девет години и въпреки, че често ги разделят по медиите двамата са все така влюбени. Милен е с цели 13 години по-млад от нея, но това никога не е създавало проблеми във връзката им.

Любовта им не била от пръв поглед. Той признава, че никога не си е представял, че може да покани жена като нея на вечеря, а и тя била доста дистанцирана. Първата им среща била на Витоша. Милен обожава нейните внуци и ги приема като свои деца. Ани станала баба едва 38 годишна, защото се омъжва на 19. Синът й също става татко много млад.