Няколко седмици след като синът на Аня Пенчева нахлу в столичен МОЛ с мотора си, актрисата все още не може да преживее срама и шока от случая.

Както стана ясно Ангел Караньотов е един от мотористите нахлул в МОЛ-а и създал рискова ситуация за живота и здравето на стотици хора.

Според 18-годишния младеж всичко е било игра и забавление и той е убеден, че по никакъв начин не е създал опасност за клиентите на магазините.

Не на това мнение обаче са медиите и обществото. Цялата тази суматоха около Ангел, довела секссеимвола на българското кино до силно емоционално разстройство, пишат от kliuki.bg.

Актрисата толкова се вбесила от поведението на сина си, че си го изкарвала на колегите си в Народния театър, като обиждала наляво и надясно без да се съобразява кой какъв е, цитират в. „Всеки ден” от lifestyle.bg.

Говори се, че крясъците на Аня се чували както в гримьорната й, така и по коридорите на театъра. Колегите й обаче се оказали разбрани и решили да преглътнат унижението и обидата от истеричните крясъци на Пенчева, тъй като й влизали в положението.
Актьорите се надявали, че Аня Пенчева ще преодолее лошото си настроение и ще престане да изкарва върху тях личните си проблеми.

Те дори се пошегували, че трябва да сложат в чашата на блондинката упойващи вещества, за да поуспокоят нервите й, но се притеснявали да не би Аня да заспи по средата на някое представление.

Според колегите на актрисата, тя изкарвала гнева си не само в театъра, a и у дома. Пенчева редовно крещяла както на сина си Ангел, така и на баща му Ивайло Караньотов, който го запалил по мотоциклетизма.