Борис Дали не крие, че е приятел на скандалния бизнесмен Красьо Черния. Фолкпевецът призна, че кръстил детето си на него.

„Той беше първият човек, който ми се обади, когато малкият се роди. Името дойде спонтанно. Това е истина“, заяви Борката.

„Аз съм възхитен от Красьо, той е много добър, много честен човек. Мисля, че медиите разшумяха разни неща, които не се знае дали са верни. Някои на негов гръб си направиха имидж“, обясни Борис.

Певецът има чудесно мнение и за други две спорни фигури – Братя Галеви. Те допринесли за положителна промяна в Дупница, смята фолкаджията.

„За много неща могат да бъдат похвалени – направиха се хубави неща в Дупница, направиха се паркове, асфалтираха се улиците“
Певецът е на мнение, че градът станал много по-спокоен.

По въпроса дали икономическата криза влияе на чалга бизнеса, Борис изтъкна:

„Кръчмите винаги са се пълнили и сега се пълнят. Като се върна 3-4 години назад, знам по колко участия сме правили, ходили сме по цяла България. Докато сега в по-малките градове не ходим. Много е трудно положението в България и виждам, че коланът се затяга все повече.“

Бившият шофьор на бобовдолската кметица Йорданка Каленичкова, казва, че кариерата му тръгнала спонтанно. Преди време той имаше политически амбиции, но те са останали на заден план:

„Хората във властта гледат само да кльопат. Гледат изобщо да не се прави нищо за града, а само се унищожава. И това се вижда – градът затъва“, коментира Борис, пишат от kliuki.bg.