С цели две кръщенета е посветен в християнството Борислав, синът на обичания тв водещ Деян Славчев-Део.

Първият ритуал се случил още през лятото на остров Лимнос, който е бивша военна зона и рай за сърфистите.

„Бобчи обича да се къпе. По време на морското му кръщене той не издаде звук, а вятърът беше 15-18 км./ч., хвърчеше пясък. А после в София го кръстихме в храм „Преображение Господне“., споделя Део пред сп. Story.

С половинката му Мариана избрали да направят празника за здраве и не изключват опцията когато малкия порасне да приеме друга религия.

„Даваме му пълна свобода в това отношение. Навсякъде в дома ни присъства Буда, дори него наричах Малкия Буда. Всъщност, беше ни важно да го кръстим, за да има още една защита. Защото наистина интересът към детето е огромен. Да ни е жив и здрав. А и човекът, който много обичаме и стана негов кръстник, Александър Тошев, му е духовен баща.”, казва руският възпитаник и лице на „Втори тото шанс”.

Пъпчето на 6-месечното момченце двойката хвърлила от ферибота в Егейско море преди Лимнос заради сантимента си към острова. Део не крие, че ако някой ден спечели джакпота би се сдобил моментално с дом в близост до вълните.

Двойката отглежда Борислав без помощта на баби и лели, а количката му е адаптирана за бягане, така че родителите да могат да съчетават спорта и разходката в парка. Първото си пътешествие момченцето направило до Варна още преди да навърши 40 дни. В морската столица са най-близките приятелки на Мариана. На два месеца с Део го качили и на връх Безбог, за да разгледа света от 2500 м надморска височина.