Пловдивчанки изпаднаха в депресия, след като Майки- синът на Деси Слава, заби първото си сериозно гадже.

Звездният наследник живее в Града под тепетата и през последната година възмъжа и се превърна в обект на женски желания. След дълго подбиране той най- накрая си намери гадже, научи HotArena.

Майки е почти на 17 години и е нормално да го тресе хормонът. Често може да бъде засечен в женска компания. От скоро обаче има едно момиче, което превъзхожда всички останали. Наскоро Майки публикува първа снимка с чаровната девойка. Прилягащо на двама тийнейджъри, те са се щракнали в огледалото на тоалетната. Любимата на Майки праща въздушни целувки, които е ясно, че са за него. Той пък е заел мъжкарска поза зад гърба й. Фотото им събра около 200 харесвания и видимо двамата са любима двойка на близки и приятели.



Младият плейбой обаче бързо премахна снимката от личния си профил във фейсбук, изтри дори статуса си на „обвързан”. Възможно е Деси да го е скастрила, че разкриването на подобни чувства ще му навреди в личния живот, тъй като е син на популярна личност. Негови приятели издадоха, че вече е опитал от „най-сладкото” и се е сбогувал с девствеността си, пише "ШОУ".

Михаил, както е цялото име на младежа, се е научил на романтика сигурно покрай младите гаджета на майка си. Самата Деси е романтичка и винаги се е старала да предаде това качество на сина си. За нея е важно той да уважава жените и най-вече тази, която ще избере да направи своя жена.

Синът й е много добър приятел със сегашното й гадже - боксьора Благой Найденов.