Рафърти е по-големият от наследниците на актьора Джъд Лоу и кинопродуцентката Сейди Фрост. В последно време младежът регулярно се появява по страниците на светските списания и не само заради поразителната прилика с татко му, пишат от ViewSofia.

23-годишният актьор се появи на ревюто на Валентино. Сцената и големият екран са попрището на Рафърти - припомняме, че миналата година момчето получи главната роля в новата филмова адаптация на Дикенсовия роман "Оливър Туист".И на любовния фронт при Рафърти всичко е отлично - през декември в светските хроники се появиха сведения за романтичните отношения на момчето на Джъд и певицата с балкански корени Рита Ора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raff Law (@rafflaw) on

Приятели на двойката описват обичта им като "любов от пръв поглед" - от самия момент на запознанството им по време на снимките на Twist. сестрата на Рафърти, Айрис Лоу, също е преуспяла за крехката си 19-годишна възраст - момичето е доста успешен модел, снима се в lookbook-а на Miu Miu, участва в рекламната кампания на Burberry и редовно радва с постове хилядите си последователи в Инстаграм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raff Law (@rafflaw) on