Шокираща новина разкри тези дни ко-водещата на „На кафе“ Деляна Маринова-Джуджи.

Константин, нейният син, е направил опит за самоубийство преди година, след като бил изоставен от приятелката си. Скокът от 6-тия етаж на жилищна кооперация за щастие нямал фатални последици на 20-годишния младеж, благодарение на закрилника на семейството от онзи свят – Владимир Грашнов, убедена е пухкавата блондинка, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Наследникът на Джуджи, макар отдавна прескочил пубертета, проявил нестабилна психика, когато ненадейното се оказал измамен от най-близкия човек след майка си. Тини, както Деляна го нарича галено, изживявал приказно красива любов с приятелката си.

Девойката се ползвала с добро реноме пред родителката на гаджето си. Като всяка мъжка майка тя подложила на щателно проучване под лупа кандидатката за сърцето на Константин. Момичето преминало с одобрение всички тестове на Джуджи, която обаче не предвидила опасността от предателство.

*Джуджи (Снимка: Bulphoto)

Както най-редовно се случва в наши дни, снахата на Маринова залитнала по по-добра партия от сина й и разбира сърцето му. Измяната дошла като гръм от ясно небе на Константин, който наричал девойката „моята голяма любов” и дори споделял няколко пъти с майка си, че има планове да създаде свое семейство с нея.

Макар рогоносец, влюбеният и наранен мъж бил готов да прости изневярата, готов на всичко, само и само да върне приятелката си. Всичко означава наистина всичко!

Дори и с цената на живота си Константин полетял от жилищна сграда.

„Това бе вторият най-страшен момент в живота ми. Първият бе когато почина Владимир Грашнов. Мисълта, че губиш детето си, само по себе си е смъртоносна. Аз обаче съм щастливка, защото синът ми оцеля след падане от 6-тия етаж. Чудо! Лекарите не можеха да повярват, когато го прегледаха и установиха само натрошени кости в таза и в петата”, разкрива детайли от кошмарния инцидент Деляна Маринова.

*Джуджи с Гала

Ко-водещата на „На кафе” е убедена, че една невидима десница от онзи свят е запазила живота на единствения й син, както и нейния, в жестоката автомобилна катастрофа преди години. Тогава Косьо бил в първи клас.

„Беше януари, а пътят - заледен. Карах го към училище, той седеше на задната седалка, когато видях в огледалото за обратно виждане как зад мен лети кола. Успях да кажа само: „Леле, Тини, този ще ни блъсне!” Колата се удари в задния ни ляв калник. Натиснах спирачката, автомобилът стана неуправляем и се завъртяхме в насрещната лента“, разказва Джуджи. Отсреща изскочил ТИР, в който колата й се блъснала челно.

От смачкания до неузнаваемост автомобил личал единствено багажникът. Необяснимо как обаче пасажерите му запазили живота си. Джуджанка изпълзяла от ламарините със счупен глезен, а първолакът Константин с натъртвания и синини.

„Сигурна съм, че тогава Владо ни спаси от някъде”, вярва и до днес Деляна. Освен неин шеф в „Мобил Тел”, Грашнов бил и кръстник на сина й. Джуджи и до сега поддържа близки отношенията с вдовицата на милионера Лора Видинлиева и почти всяка година гостува в именията й в Стреза и Кейптаун.