Певицата Гуен Стефани е убедена, че най-големият й син има връзка с небесата. Момчето започнало да се моли на Бог за братче, когато родителите му му казали, че няма да имат повече деца.

Тя и съпругът й Дейвид Росдейл нямали планове още да увеличават семейството си до миналата година. 7-годишният им син Кингстън обаче не бил съгласен и започнал да казва молитви за братче.

"Той ме попита дали ще имам бебе, каза, че иска да имам бебе. Аз му отговорих, че сме приключили с децата и нямаме планове за още. Той май не беше много съгласен", разказва певицата. "Кингстън… той има пряка връзка с Бог. Започна да се моли. Казваше: "Господи, нека мама да има бебе. Моля те, Господи". Молеше се всяка вечер, а четири седмици по-късно разбрах, че съм бременна", продължава тя.

Начинът, по който Гуен и съпругът й съобщили на Кингстън, че ще има братче или сестриче също е необикновен. "Когато разбрахме, купих торта, на която пишеше "Ще имаме бебе". Накарах го да я прочете, а той само каза: "О, аз се молих за това". Сега той вече се моли на Господ за всичко, дори за още едно парче торта, има силна вяра", казва Гуен Стефани за големия си син, пише БГНЕС.