Нашумелият актьор Александър Кадиев го раздава голям досадник в най-новата си роля в театъра.

В момента синът на Катерина Евро, когото гледахме половин сезон и като водещ на „Преди обед” по bTV, разучава образа на фотограф, акредитиран да отразява дело за убийство в съда. И също като персонажа си от приключилия тв сериал „Стъклен дом” е неприятен натрапник.

Метаморфозата на Кадиев се случва по идея на режисьора Богдан Петканин в пиесата на Франсис Вебер „Досадникът”. През новия сезон тя ще е сред акцентите в афиша на частната трупа „Мелпомена” и театъра в Кърджали, пише monitor.bg.

Създателите на представлението разчитат то да стане хит и ловят потенциали зрители с обичайната тактика – лека комедия с тв звезди в главните роли. Затова освен Кадиев публиката ще види в ролите и други „муцуни” от малкия екран – Мариан Бачев от „Шоуто на Слави”, Петьо Петков-Шайбата от „Комиците” и Александър Сано от сериала „Под прикритие” и пълнометражния филм TILT.

Сюжетът се върти около знаково дело във френско градче. Срещу местната съдебна палата има стар хотел и там в стая до стая се настаняват наемен убиец, който трябва да застреля ключовия свидетел, и фотограф, който да отрази събитието. В ролята на килъра е Бачев. Сано пък е психиатър, който хем лекува хората, хем е леко чалнат. По неговите думи всички персонажи в тази пиеса са в някаква степен ку-ку, за да се справят с живота си.

Какво се е получило от този микс на актьори и характери предстои да видим в началото на октомври, когато е премиерата.