Големият син на естрадната певица Кристина Димитрова - Митко, ще излежава ефективна присъда в германски затвор.

Той е признат за виновен от местния съд по обвинение за източване на банкомати и кредитни измами, твърди в. "Торнадо", позовавайки се на свои източници.

Защитата обаче успяла да му издейства минимална присъда от три години и половина.

Синът на някогашния секс символ и светския хроникьор агент Тенев отдавна върти далавери в родината, но опитът му да прехвърли съмнителните си дейности зад граница се увенчал с провал, допълва Блиц.

Неотдавна Кристина сподели в интервю за "На кафе" пред Гала, че синът й започнал перспективен бизнес в Германия. От полезрението й обаче очевидно е убегнал конкретният предмет на дейност на предприемача Митко и като всяка майка в началото тя не била наясно с престъпния елемент в начинанията на 29-годишния си син, твърдят близки на семейството.

Съден и осъден, Митко - по-известен в столичните среди като Джими, ще излежи присъдата си при облекчен режим. Практиката показва, че при аналогични случаи Германия осъжда провинилите се източноевропейци да лежат при завидни условия - в техните общежития има нечувани екстри, за които родните затворници могат само да мечтаят измежду паничката боб (евентуално с наденичка) и нелегалните пратки SIM-карти и хероин, пишат от novini.bg

Кристина Димитрова отрече категорично информацията на "Торнадо" и заяви, че дело срещу сина й не се води. Тя допълни, че Митко наистина работел в Германия, но не пожела да каже с какво се занимава.