Поредните си странни разбирания за връзката между човек и Бог разви пред Нова тв синът на Стефан Данаилов – Владимир.

Миналата година той и майка му - актрисата Ирен Кривошиева се върнаха в България от САЩ, където живяха дълги години.

В студиото той се появи бос и обясни, че това всъщност били обувките му. На въпрос защо ходи бос, той отговори, че така той щял да бъде по-близо до Бог.

„А защо тогава не ходиш гол?“, попитаха го учудените водещи. „Не ходя гол, за да не ви обидя“, отговори невъзмутимо Владимир и допълни, че не би се притеснил да движи без дрехи по улиците.

След това той каза, че бил много различен допреди 4 години, когато открил Бог. До този момент той се страхувал за бъдещето си и постоянно се притеснявал за битовите си проблеми. Бил типичен американец, тъпчел се непрестанно с некачествена храна и дори напълнял. След това обаче открил Бог и се превърнал в това, което е в момента. Започнал да се "храни" с енергия и да пуши марихуана.

"Хората 100 процента ме мислят за луд, 100 процента не се страхувам", продължи с обясненията си Владимир. Той стигна и по-далеч, като обясни на шашнатите водещи, че всъщност неговият баща е Бог, а не актьорът Стефан Данаилов.

"От няколко месеца не съм правил секс, всъщност от последните 3 месеца не съм правил секс", продължи с откровенията Владимир. И обясни, че има приятелка, която не била против странните му разбирания.

В България той не работил нищо. Майка му Ирен и баща му Стефан му давали джобни пари, пише blitz.bg.