„Не ме интересуват парите на баща ми. Най-голямото ми богатство е той да е жив и здрав, да е добре и да е щастлив. Не мисля за наследството му”. Това заяви синът на Стефан Данаилов – Владимир. Младежът, който преди няколко години се прочу у нас с участието си в риалити формат и с проповедите си, след като бе попаднал в американска религиозна общност, днес е тотално неузнаваем. Влади се ожени за дългогодишната си приятелка Виктория, учи медицина и се е отдал изцяло на амбицията си да помага на хората като лекар, пише „България днес”.

Владо е в България с любимата си Виктория, за да запознае младоженката с баща си, а и защото няма възможност скоро отново да пътува до тук. „Целта на посещението ми е да го видя сега, защото поне 7 до 10 години няма да имам възможност да се върна в България. Медицината е сложна наука и ще ми е много трудно. Това е най-сериозното обучение, така че няма да имам време.

Ще живея с пари назаем от правителството – дават ми по 80 000 долара на година. След четири години ще започна практика и тя трябва да е минимум три години, а ако съм хирург шест и поне 40 – 50 часа седмично ще съм ангажиран с учене", разкрива още Влади. Той е категоричен, че изобщо не се интересува от наследството, което баща му му оставя. Въпреки това Мастера се е постарал наистина да го обезпечи и то добре.

„За всеки от родата ще има по малко от имотите ми. Уредил съм нещата юридически, само трябва да се изчака”, пошегува се Данаилов – старши. Екранният Сергей от „На всеки километър”, оставя двустайния си апартамент в Бояна на сина си Владимир, както и част от спестяванията си.

Когато преди няколко години Ирен Кривошиева и Владо разкриха връзката си с актьора, Ламбо се закани, че ще обезнаследи извънбрачния си наследник, но след смъртта на съпругата си Мария, се отказа. Вместо това взе решение да раздели състоянието си между Владо и доведения си син Росен Цанков, от когото има двама внуци – близнаците Александра и Виктор.

За внучетата и Росен ще остане семейния апартамент на Мария в кв. „Изток” до студентските общежития и останалите спестявания на Данаилов. Що се отнася до Влади, той също така ще получи щедро наследство от майка си Ирен Кривошиева – домът й в „Зона Б5”, както и къщата на баба си – маститата адвокатка Лиляна Кривошиева, в Княжево. „Не мисля за пари и наследство. Важно за мен е баща ми да е жив и здрав. Той вече ми даде наследството си – своите гени, и това е нещото, за което винаги ще съм му благодарен. Когато човек желае нещо и работи упорито, той го постига”, казва още малкият Данаилов, който се е запознал вече с последната воля на баща си.

Синът на Мастера съвсем скоро ще има и рожден ден, но няма да го празнува. Времето, което прекарва у нас минава в срещи с роднините и на майка му, и на баща му. „Баба Лили беше паднала, опитах да й помогна с масаж, леля Роси също не е в цветущо здраве. С всички роднини ми е приятно да се виждам, добри хора са”, казва още Влади. Той е у нас със съпругата си Виктория, с която се ожениха на 9 декември. „Това беше най-щастливият ни ден”, споделя още талантливият Данаилов – младши.