Семейната сага на Мадона продължава със страшна сила, а в битката й за попечителството над сина й Роко вече са замесени и социалните мрежи.

Точно когато битката за попечителството щеше да има решение и се появи удивителната обида от сина на Мадона - Роко: Аз съм син на кучка!

От четири месеца Мадона и Гай Ричи се борят за родителските права над 15-годишния Роко.

Борбата, която водят е толкова свирепа, че дори съдията умолява Мадона и Гай Ричи да се помирят, пише dailymail.co.uk.



От четири месеца бившата двойка №1 се бори за бъдещето на сина си Роко, който отказва да се върне в Ню Йорк, за да живее с майка си.

Поп звездата не крие, че е останала поразена от публичната изява на наследника си, след като той я нареча кучка.

Младежът направи изявлението в профила си в Инстаграм под името Роко Ричи. Биографичната справка е точно под снимката му.

В същото време световно известната му майка обяви, че лети до Великобритания във вторник, за да види сина си за пръв път от Коледа.

За мнозина нейни фенове това е доказателство колко грижовна майка е певицата, както и доказателство, че тя желае да поднови връзката със сина си.



Въпреки че името на акаунта, снимката и биографичното описание са публични, всички споделени снимки са заключени, което предизвиква спекулации дали този профил принадлежи на Роко. Снимката на страницата е сменяна три пъти миналата седмица и всички снимки са селфи с лицето на тийнейджъра.

Роко изчезна от социалната мрежа, след като през януари си изтри публичния акаунт в Инстаграм. Синът на Мадона и Гай Ричи натрупа над 140 000 последователи, след като майка му сподели негова снимка, на която той е с дълга коса, сплетена на плитки. Според приятелите му обаче той имал нов личен акаунт, в който Мадона е сред малкото му приятели и членове на семейството.

Сигурно е, че звездното семейство има проблеми и Мадона може да загуби не само попечителството, но и връзката със сина си.

Според нейни близки отношенията между майка и син трябва да се възстановят. За успех ще се счита, ако пътуването на Мадона до Великобритания завърши със среща с Роко. Тя ще е първата, откакто Роко не успя да се върне в Ню Йорк след като пристигна в Лондон при баща си за Коледа.

Певицата и Гай Ричи са в люта битка за попечителство и са решени да преместят Роко да живее Ashcombe House, която купиха през 2001. „ Мадона е готова на всичко да види сина си отново. Тя осъзнава, че тъй като той няма да отиде в Ню Йорк, тя ще трябва да лети във вторник до Обединеното кралство, за да го види, разкрива източник от обкръжението на звездата.

Мадона щеше да види Роко веднага щом турнето й приключи на 20 март, на той я изненада с полет до Малдивите, за да прекара там Великден с баща си. Певицата се готви да отвори рядко посещаваната от нея резиденция в Лондон, въпреки че все още чака да получи потвърждение, че Роко ще се срещне с нея.

"Мадона е отворила дома си и ще седи в него, докато Роко не отиде при нея да я посети. Много е загрижена за него, а също и за здравословното му състояние", каза говорител на звездата.

Представител на Мадона, Ричи и Rocco отказаха да коментират взаимоотношенията им.