Наследникът на Милен Цветков - 8-годишният Боян, вече тръгна по неговите стъпки в екранното поприще. Благодарение на Даниел Петканов, който бе колега и приятел на баща му, синът на брутално убития в катастрофа журналист ежеседмично се изявява пред камера и води свое интернет предаване, наречено Питай ме.

То се излъчва във всички социални мрежи и има хиляди почитатели. Както се подразбира от самото заглавие, в шоуто на Цветков-младши Петканов му задава въпроси на различни теми, а Боян отговаря.

Зрителите са възхитени от мъдрите му размисли и отличното му възпитание, за което основна заслуга имат покойният му баща Милен и майка му Ивета, с която Цветков имаше дългогодишна връзка, но преди 3 години двамата се разделиха и той заживя с астроложката Милена Иванова.

Впечатление прави, че Боян рядко споменава името на баща си, но когато го прави, говори за него в сегашно време, сякаш той все още е тук. Всички почитатели на 8-годишното хлапе са поразени от приликата с баща му в начина на изказ, бързата му мисъл, провокативните въпроси, които умее да задава, и най-вече фактът, че е надраснал възрастта си в пъти. В момента Боян е ученик във втори клас и да прави добро е неговата лична кауза.

Eдна от благородните му постъпки е да събира безплатните млекца, които се дават на учениците, и да ги носи до пункт за събиране на хранителни продукти за хора в нужда, без никой да го е задължавал и да му е давал идеята. В грижите за него се редуват майка му Ивета и неговата баба. След трагичната смърт на татко му бившата жена на тв водещия решила да зарадва Боян, като му взела домашен любимец куче, което внесло доза щастие в дните му.

Боян има и по-голяма сестра Калина, която е на 24 години и живее в Холандия заедно с първата съпруга на журналиста Дана. Веднага след фаталната катастрофа приятели на Милен организираха благотворителна кампания, в която събраха 187 хиляди лева, които дариха на двамата му наследници, пише Ретро.