Синът на Сашо Майонезата задмина баща си по брой известни гаджета, макар че е на половината години на татко си, видя само Hotnews.bg. Счетоводителят Ники Найденов бе интимен с Miss International Teen Princess 2017 Биляна Лазарова, която го обяви за най-голяма любов на своя живот преди близо две години.

Само няколко месеца по-късно обаче Найденов-младши се оказа двойка с Ивон Динева. Въпреки че двамата опитаха да крият връзката си от медиите, си разменяха сърчица и обяснения в любов в социалните мрежи и изглеждаха много щастливи. Единствената лъжица катран в меда внасяше ревността на дъщерята на Коко Динев и Анелия, която не е без основание заради плейбойския нрав на любимия й.

Вчера обаче друга известна фолкаджийска дъщеря-тази на Лияна се оказа в опасна близост до тъй желания ерген. Дениз се показа как целува Найденов, докато мята гьобеци с него и сина на ДесиСлава Майки в столичен клуб. Дали целувката е само приятелска не се наемаме да гадаем, но трябва да обърнем внимание на Лияна, че дъщеря й става само на 17 години и присъствието й в подобни клубове е не само неправилно, но и нарушение на закона.

Дениз изглежда поне на 27 с големите си устни и тежкия грим, но очевидно се харесва на сина на Майонезата. За разлика от него баща му може да се похвали с една-единствена известна любов-тази с актрисата Елен Колева, която обаче приключи преди години с взаимни обвинения от двете страни.