Двамата големи синове на участника във ВИП Брадър шеф Борис Петров са избрали живот в чужбина, разказа жената до него Милена Атанасова. Единият от години живее в Испания, а другият заминава за Виетнам, където да продължи да се занимава с бойни изкуства на още по-високо ниво. Със сигурност на решението му да избере такава далечна дестинация е повлиял и характера на баща му, който според Милена трудно приема чуждо мнение.

"Запознахме се през интернет, бяхме фенове на едно шоу. Тогава аз бях разделена със съпруга си, той беше сам. На първата ни среща той ми донесе плюшено слонче с цветенце в хоботчето", разказа Милена пред Ива Софиянска. „Той винаги казва истината в очите, но трудно приема критика”, обясни Милена. Тя твърди, че двамата не се карат толкова често, но пък спорят с часове.
Двамата няма брак, но са заедно от осем години. Плод на любовта им е малкият Дани, за когото майка му се надява да наследи професията на баща си. В къщата на шефа най-много готви тъщата му, а той хвалил нейните манджи. Иначе шеф Петров имал силна алергия към котките, които намесва през ден в разговорите си с къщата. Неговата любима закана е, че противникът му ще умре самотен само с няколко котки около себе си.