Нови ядове се стовариха над главата на Софи Маринова. Ромската чалга дива е влязла в остър конфликт със сина си Лоренцо заради любовника й Тодор Давидов - Гринго, шушукат в чалга бранша.

Софка сътвори същински цигански панаир, след като преди две седмици обвини във физически тормоз половинката си, пометна след поредния побой от Гринго, пусна жалба в полицията, обвини го в сводничество и накрая си го прибра обратно при себе си.

Целият този панаир Лоренцо е понесъл изключително тежко. Последните няколко седмици тийнейджърът е под жесток стрес, притеснени са в обкръжението на майка му. Синът на Софка е присъствал на почти всички скандали между майка си и Гринго, по време на които любовникът се заканвал да го изкорми и да му отреже главата. Лоренцо бил категорично против да живее отново под един покрив с агресивния мъж, тъй като изпитвал неописуем страх, че някой път в състояние на ярост Гринго може да изпълни заканата си.

Първите няколко дни, след като Софка приела обратно Тодор, синът й избягал и спал при роднини. Младежът бил убеден от майка си да се върне обратно, но отношенията им са изключително обтегнати, разкрива Уикенд. Когато не е на училище, Лоренцо не смеел да покаже носа си от стаята.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук