Есенна, семпла сватба ще вдигнат екзотичната танцьорка Биляна Евгениева и милионерът Христо Сираков. Това сподели бъдещата булка в предаването "Жените говорят".

Красивата Биляна е първата, получила очакваното от много жени преди нея предложение за брак от Сираков.

Тайната за това с какво красивата перничанка е омаяла милионера изненадващо не дойде от самата нея, а от водещата Жени Калканджиева.

Бившата миска издаде, че в частен разговор с близката приятелка на Сираков – Диана Любенова, последната й издала какво споделил самият Христо. Той й казал, че предложил брак на Биляна, защото е единствената жена, която иска да вижда всеки ден, непрекъснато и не му омръзва.



Биляна от своя страна призна, че е била пленена от пръв поглед.

Тя показа прекрасния си годежен пръстен с четири диаманта, с който Христо й предложил да свържат пътищата си завинаги. Чаровната танцьорка призна, че в началото е обръщала внимание на злобните писания в пресата, но вече не се трогва от нападките срещу нея и любовта на живота й.

Тя също като Христо има 7-годишен син и сподели, че се надява децата им да си допаднат. Относно бившите любови на Сираков – Биляна заяви, че не поддържа отношения нито с Ирен Онтева, нито със Зара. ''Не съм с него заради парите'', категорична е перничанката, пише TV7.

Вижте още:

Христо Сираков на парти с Биляна Евгениева