На 16 март бар „4 Стаи“ ще е домакин  на третото издание на поредицата Sirius & Methodikal and Friends.

Основните двигатели на клубната вечер ReelFeel ще представят за пореден път динамична и разнообразна селекция от български продуценти и диджеи, привърженици на разнородни музикални течения от независимата клубна музика.

А селекцията от артисти е следната:

DJ ILKO - познат  като продуцент на групата  Тri-o-Five, клубните вечерите Funk da Disko, музикален директор на Sozopol Fest и ревностен привърженик на soul, disco, funk и house музиката през последните 20 години в България.

BREZO - музикалният му вкус се култивира в Рейкявик, където живее близо 10 години, иначе роденият в Русе диджей и продуцент се занимава с подкастите REFORMATIONS. Редовно може да го засечете по софийските барове, където ще чуете всичко най-актуално от house, disco, uk funky и bass музиката.

DIAMONDZ - замесен е в една от най-сериозните дъбстеп организации в България - True Badness. Енергичния му стил на пускане комбинира всички настоящи клубни течения - house, bass, dubstep и производните им. Един от малкото българи пускал на фестивала OUTLOOK в Хърватска, а тази година DIAMОNDZ се хвърли сериозно и в продуцирането на музика за български изпълнители.

SOULIZATION - мулти инструменталист, ди джей и продуцент, известен на българската ни сцена със съвместната си работа с групи като Pyromania, Plastic Hi Fi, Phuture Shock, D2 и много други. Концертира с различни музиканти и имена като Saskia Laroo, Jeff Holey(Frank Zappa), Colonel Red, Vanessa Freeman, Laura Vane, a в момента работи над първия си самостоятелен албум,  обхващащ разнородни жанрове в денс музиката като nu soul, house и broken beat.

Sirius & Methodikal and Friends е поредица, която стартира през 2012г., с идеята да представя само локални таланти – диджеи и продуценти, които с нищо не отстъпват на повечето чуждестранни диджеи, които все по често посещават България. На всяко едно от партитата, освен 4 различни гест селектори, своята музикална селекция представят и Sirius & Methodikal, а за озвучаването се грижат инжинерите на Stagemasters.