Певицата Сия, която в миналото си е имала близки и разрушителни срещи с наркотиците и алкохола, използва Twitter, за да се похвали, че вече половин десетилетие е чиста.

„Днес стават пет години, откакто съм трезва. Ако отскоро сте решили да спрете да пиете, продължавайте в същия дух, защото постепенно ще се почувствате страхотно. Вие може да го направите“, написа в профила си тя.



Изпълнителката на хита „Chandelier“ призна преди време в интервю, че е имало период, когато е мислела дори да посегне на живота си.

„Бях много депресирана. Не мисля, че някога щях да спра да пия, ако не бях се пристрастила към Ксанакс и Окситоцин. Вземах ги около десет месеца, преди наистина да стигна дъното. Мислех за самоубийство, но в мен имаше един тънък гласец, който казваше, че иска да живее. И единственото нещо, което можех да направя, бе да се обадя на мой приятел, който бе в програма за лекуване на зависими. Тогава просто започнах да изпълнявам това, което ми казваха и вече съм трезва“, сподели тя, пише eva.bg.