Дуейн Джонсън Скалата разкри, че дълги години е водил тайна битка с депресията. Заболяването се е появило, когато е бил на 15 години, след като майка му се е опитала да се самоубие. Актьорът, който е един от най-високоплатените в Холивуд, разказва за най-тежкия момент в живота си в интервю за Express.

„Тя излезе от колата на междущатската магистрала 65 в Нешвил и влезе в насрещното движение. Камионите и колите летяха срещу нея. Хванах я и я дръпнах обратно. Тя каза, че не си спомня нищо и така е по-добре. А аз го изживях тежко. Достигнах точка, в която не исках да правя нещо или да ходя никъде. Плачех постоянно“, споделя Скалата.



„Сега и двамата сме добре, лекуваме се. Разбрах колко е важно да обръщаме внимание на хората, които са около нас, които ги боли. Да им помогнем и покажем, че не са сами. Защото говорейки за болестта, вместо да я изживяваш сам, е голяма победа. Половината битка е спечелена.“

Дуейн Джонсън в момента очаква третото си дете. Той и половинката му Лорън Хашиян са заедно от близо десет години. Дъщеря им Жасмин се роди през 2015 година. Той има още една дъщеря – Симон на 16 години - от брака му с Дани Гарсия.

Източник: slava.bg