Гери-Никол завела Дарина Йотова на кастинга за "Х фактор", а сега горчиво съжалява.

Двете варненки станаха известни с участието си в музикалния формат, в който Гери-Никол бе част от група, която не стигна много далеч, а Дарина се препъна на самия финал. Още по време на шоуто между двете дългогодишни приятелки започнала да назрява омраза, която вече е избила в неприязън.

Гери-Никол предложила на Йотова да се явяват заедно на кастинга. Червенокоската не била толкова ентусиазирана, но славата бързо я завъртяла и мислите за шеметна кариера я нахъсали. Гери пък влязла с намерение да стане голяма звезда, без да знае, че по пътя към целта си най-голямата и пречка ще се окаже именно дружката й Дарина. Масовото мнение е, че Йотова е по-талантлива от Гери-Никол, която залага предимно на скандал и визия. Двете й парчета - "Ела и си вземи" и "Момиче като мен" станаха хитове благодарение предимно на клиповете си и бийтовете на Криско. А всъщност, именно рапърът е в основата на скандала между врете лолитки на този етап.



Гери-Никол първа попадна под крилете на рапъра-продуцент, която я изстреля на върха. Сега обаче Талев си има ново любимо протеже и това е не кой да е, а именно Дарина. Мацката подготвя с него първата си самостоятелна песен, която дава заявка да направи фурор, пише България днес. За да отвърне на удара, Гери-Никол започна да се гушка с най-големия враг на Криско - 100 кила и дори двамата обмислят дует, с който да се опълчат на Кристиян и Йотова.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук