Тази вечер предстои истински прецедент в историята на "ВИП Брадър".

Сериалите в Къщата са се превърнали в запазена марка на шоуто.

Юбилейният сезон тази година обаче ще направи изключение и зрителите няма да имат възможността да се насладят на "Малката булка от Ню ханди", но не защото Големият брат е решил да пропусне най-забавната мисия, а защото един актьор от световна величина ще откаже да изпълни своята роля.

Христо Живков получи главната роля в закачливата индийска новела. Той трябваше да влезе в ролята на Ристо хан - любимият на малката булка Хемануела.

Още в началния етап на възлагането на мисията, актьорът изненадващо изрази своето недоволство от персонажа си.



Режисьорът на продукцията - Георги Торнев, ще направи всичко по силите си да убеди Ицо във важността на задачата, но той ще остане непреклонен.

В преговорите ще се включи и Големият брат, но въпреки отстъпките, които той ще склони да направи, Живков няма да промени решението си.

Това ще принуди Големия брат да предприеме драстични санкции, невиждани в 10-годишната история на VIP сезоните, а какви ще бъдат те и дали в крайна сметка актьорът няма да промени решението си, предстои да разберем.

Невъзможната ситуация, в която Съквартирантите ще бъдат поставени, неминуемо ще доведе до остри конфликти между тях, а ядосаната Емануела отново ще се окаже в окото на бурята.

Съквартирантите, начело с Ути, ще нападнат певицата и напълно ще забравят за истинския виновник за ситуацията, в която се намират, а каква ще бъде причината за това, ще разберем тази вечер.