Истински скандал се заформя в „Мис България"! Любовницата на Слави Трифонов се натиска за короната на най-красивата българка.

Скандалната Звезделина Иванова успя да се намърда сред 18-те избрани да участват в риалитито, в което зрителите ще определят носителката на престижната титла, пише „Всеки ден". Разкрепостената варненка отсега се зарича, че няма да има спирка, докато не грабне короната.

Още сега Звезделина била убедена, че именно тя е новата Мис България, макар че носителката на короната ще бъде ясна чак след месец. Титлата й обещал самият Слави Трифонов. Знойната брюнетка отскоро гастролира в леглото на Дългия. Той й дал дума да бутне пари на продуцентите, ако се наложи, само и само да я изстрелят напред.

„Мис България" тази година ще се избира по уникален за целия свят начин. 18-те участнички ще влязат в безпрецедентно риалити шоу. Те ще живеят изолирани от целия свят в специално построена за тях къща в софийското село Герман, а камерите ще ги следят всяка минута. Ще бъдат подлагани на изпитания, подобни на тези в „Къртицата", като в същото време продуцентите ще ги оставят да плетат женските си интриги. Целта е зрителите да преценят не само външния вид, но и характерите им, за да изберат своята фаворитка.

*Звезделина и Слави

Като чула, че ще я снимат 24 часа в денонощието, Звезделина веднага изготвила стратегията си. Тя се е зарекла да сътвори неописуеми интриги, за да я забележат зрителите, да накара останалите момичета да се изпокарат и по този начин самата тя да блесне. Това е напълно в стила й. До момента в актива на варненката има само една мижава титла за модел на България. За сметка на това обаче тя успя да раздели Ники Михайлов и Алисия, а преди това - фолк певицата Магда с любимия й Красьо Черния. Сега се намърда и във връзката на Слави Трифонов с танцьорката Мартина. Шоуто тръгва тази вечер от 21 часа по ТВ7.

Все още не е съобщено официално кои са останалите претендентки за „Мис България", но там влиза и фолк певицата Никол, която всъщност се казва Миглена и често се съблича за мъжки списания. Тя е бивше гадже на Жоро Главата - наследника на СИК, и на ММА боеца Любо Чука.

*Звезделина