Юлиан Вергов е на път да се превърне в най-недолюбвания актьор в Народния театър, одумват го колегите му в първата трупа.

Звездата от сериала „Революция Z” страдал от безмерен работохолизъм и желание да се изявява постоянно на сцената, заради което не се радва на добър имидж в гилдията, пише pik.bg.

Според театрали напоследък суетата и желанието му да обира овациите на публиката нараснали застрашително и дори били на път да го скарат с един от най-добрите му приятели – Захари Бахаров.

Двамата са близки от години и освен, че играят заедно в куп представления, са съдружници и в продуцентска компания заедно с Владо Карамазов, с която сами произвеждат и промотират спектакли доста успешно от 2 години насам.



В трупата на Народния театър пък Иво Андонов от „Под прикритие” и Юлиан Вергов често се дублирали с едни и същи роли в постановки, така че ако един от двамата отсъства заради страничен ангажимент, другият да го замести в представлението.

На този принцип работят и в хитовия спектакъл на Народния театър „Тестостерон”, който е първенец по продадени билети за последния сезон. В една от главните роли се въртят двамата актьори, но на практика досега Бахаров е играл едва няколко пъти, тъй като не можел да се дореди от напористия Вергов.

„Той буквално краде роли от всички и иска ако може да е звезда във всяко представление. Захари въобще не може да свари да излезе на сцената, защото е по-възпитан и отстъпчив, а и не страда от мания за величие. Вместо да се кара с него, го пуска да играе и така запазват отношенията си.''