Разследваният за крупни измами пловдивски бизнесмен Георги Колев е направил щедър подарък на певицата Преслава, която той представял за своя любовница.

Преси се е уредила с тристаен апартамент, намиращ се в центъра на Пловдив, пише hotarena.net. Жилището официално се води на името на друг човек, за да не лъсне скандалната интимна връзка между нея и бандита Колев.

Тайната афера между чалгарката и измамника била от началото на годината. Появиха се дори и снимки на блока, в който певицата има замаскирана собственост.

Горе-долу през януари 2013 г. за първи път се заговори, че Преслава е скъсала с официалното си гадже Бирмата. Соченият като бандит Георги Колев е популярен в нощен Пловдив като бохем. В същия град живее и Преслава. Хобито му било да вкарва в леглото си всякакви силиконки, хитови мадами и обикновени проститутки. Мъжът бил най-добрият клиент на всички сутеньори в региона. 

*Преслава се е уредила с тристаен апартамент в този блок

Оргиите се вихрили в хотелски комплекс, който се намира между Пловдив и Пазарджик. Въпросното място се държало от приятел на Колев. Заварката между бандита и Преси станала по време на едно от участията й в пловдивска дискотека. Мъжът я впечатлил с много щедър бакшиш, букет от 510 рози и покана за обяд.

Въпросният Георги Колев е разследван от Икономическа полиция за мошеничество в особено големи размери. Твърди се, че той дължи пари на стотици хора в цяла България. Срещу същия далавераджия има и сигнали в полицията, че се занимава с печатането на фалшиви пари и бандероли в негова печатница, която се намира в индустриалната зона на града под тепетата. Фирмата му се казва „Кол Прин”. Продукцията менте се изнасяла за чужбина. Печатарското дружество на Колев е регистрирано в Панама. Тази държава е в така наречените офшорни зони, където се перат най-мръсните приходи от наркотици, оръжие, фалшификации и проституция.

*Георги Колев

Миналата седмица тайнственият любовник на Преслава е бил привикан в централната сграда на Икономическа полиция, която се намира в София в кв. „Младост”. Именно от престъпната дейност с печатането на ментета Георги Колев натрупал богатството си.

Той притежава два луксозни автомобила „Ауди А8”.  Преди години е бил в управата на футболен клуб Ботев Пловдив, а след това става президент на местния отбор Спартак. Същият отбор малко след това изпада в аматьорските дивизии.

*Печатницата на Георги Колев

Близък до него е друг бивш от управата на Ботев – Валентин Кънчев. Неговият цех за производство на компактдискове се намира точно срещу печатницата на Колев. Притежава и фабрика за незаконно производство на компактдискове в Албания. Именно от столицата Тирана и в момента Европа е заливана с пиратски продукции на музика и филми.

Колев правил всичко възможно да запази връзката си с Преслава в абсолютна тайна, а също и в никакъв случай не искал да става публично достояние фактът, че й е подарил апартамент. Освен това Георги Колев е женен. За да не може съпругата му да разбере за ежедневните му изневери с различни девойки, той я е изпратил в една от къщите си в село Марково до Пловдив. Марково е известно като „българския Бевърли хилс”. Там вили имат и скандално известни митничари.

*Преслава