Чалгата изгря на календари! Популярни изпълнители се появиха на месеците от януари от декември за следващата година, но бяха разделени на две - топзвезди и такива, които са по-малко популярни в момента. "За 12-те месеца на 2021 година "Пайнер" избра 24 популярни лица от своя богат музикален каталог, поместени в две атрактивни селекции. Първата от тях е озаглавена TOP STARS и предлага среща с различен изпълнител всеки месец.

В тази разновидност на черно-белия стенен календар ще откриете Преслава, Анелия, Ариа, Емилия, Цветелина Янева, Емануела, Теди Александрова, Галена, Яница, Галин, Джена и Глория. HIT STARS e заглавието на другото издание, в което място са намерили още любими артисти. В него ще видите най-актуалните снимки на Ивана, Джулия, Борис Дали, Емрах, Денис Теофиков, Райна, Данна, Малката, Ваня, Ивета Костова, Илиян и Джордан", обясниха от музикалната компания.

Заради пандемията от COVID-19 чалга изпълнителите не са събирани за специална фотосесия, а са използвани техни кадри, които са си правили през последните месеци. Затова и снимките са доста различни, но са добре подредени в стилни черно-бели календари, пише "България днес".