Тамара Георгиева няма никакво намерение да връща короната от конкурса Мис България въпреки бунта на хиляди нашенци срещу нея. Те я обвиниха, че носът й е прекалено дълъг, а бръчките твърде много за една истинска миска. Тамара има свое обяснение за негативните настроения срещу нея.
„Всеки има свой профил, в който се харесва най-много. Аз също имам. Всеки, който разбира от анатомия знае, че лицето е различно от различната страна. Снимката е снимана много лошо, а фотографите трябва да те изкарат в най-добра светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, за да имат популярност”, обясни Георгиева пред Нова телевизия.


Въпреки напрежението, негативните коментари, тя казва, че ще носи короната си „Мис България” 2017 с високо вдигната глава. И ще се занимава с благотворителност. „Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план”, бе категорична миската. Организаторката на конкурса Ирина Папазова потвърди, че Тамара е на 24 години, въпреки забележимите бръчки по шията й. Тя е родена на 31 март 1993 година. Според Папазова причината за бурята срещу победителката са само три снимки, които се въртят в интернет, на които Тамара изглежда зле. Повечето фотографии от надпреварата за Мис България обаче показвали перфектното й тяло.