Скандалната Звезделина Иванова се покри след отпадането си от „Мис България".

Варненката, за чиито креватни изпълнения се носят легенди, не иска да се вижда с никого и е потънала вдън земя. С нея връзка няма никой освен най-близките членове на семейството й.

Звезделина уж твърдяла, че е много изморена, в шок от престоя си в шоуто и затова не искала да се показва никъде, пише ''Всеки ден''. Тя отказала дори предварително уговореното интервю в сутрешния блок на ТВ7, където по договор би трябвало да се явяват всички отпаднали претендентки за мис.

За нахаканата скандалджийка обаче правила не съществуват, освен тези, които сама си е създала. Затова се фръцнала на продуцентите и заявила, че няма да се появява нито по телевизията, нито по вестниците. Уж имала лични ангажименти, които й пречели да се показва в публичното пространство.

След като ги изпълнела, пък й трябвало време да се настрои и чак тогава можела да помисли за нови публични изяви.

Според информация Звезделина горчиво съжалява, че се е явила на конкурса „Мис България", тъй като с това е дала пореден повод за клюки по свой адрес. За нея от години се говори, че е проститутка, но тъй като отдавна не живее в България, се надявала печалната й слава да е отшумяла. Сега обаче се уверила, че нищо не е забравено, и се зарекла, че повече никога няма да се покаже по телевизията. Дали и занапред ще се придържа към това решение? Само времето ще покаже.