Екстравагантният артист Иво Димчев тушира слуховете, че е сред участниците в новия трети сезон на предаването „Маскираният певец“. Изпълнителят на „Баница“ заяви, че е получил предложение да се включи в риалити формата, но е отказал.

“Снощи ме подлудиха 100 човека. Абе, не участвам в „Маскираният певец“! Вярно е, предложиха ми лятото, но не приех! Не ве кефиха финансите, не ме кефеше идеята да се крия. Иначе ме гласяха за Прилеп“, написа в социалните мрежи той. Димчев уточни, че би участвал в „Като две капки вода“, би станал водещ на новини и би съобщавал прогнозата за времето. „Но прилеп, табуретка или паве, найн!“, намигна той. Феновете подозират, че звездата се опитва да ги заблуди и че всъщност е част от "Маскираният певец".

В същото време и други находчиви предположения заваляха за ексцентричния образ. Някои предполагат, че това е Миро от бившия дует "Каризма", а други са на мнение, че под маската е Боби Сапунджиев, по-известен в миналото като иконичния за 90-те травестит Урсула. Журито на предаването вкара съмнения и за акьтора Деян Донков, но хора от обкръжението му смятат, че той не би участвал в такъв проект. "Хора това е Виктория. Стига сте се правили че не я познавате", отсичат други с предположението, че зад маската е жена и това е певицата, която ни представи тази година на "Евровизия".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRO (@miro.bg)

Миро или Боби Сапунджиев-Урсула е Прилепът в "Маскираният певец"?