„Емануела си мислела, че той ще се грижи за нея и детето й, ще й спонсорира клиповете. Хвалела се навсякъде, че си има ново гадже с Бентли. В същото време за него тя е била бройка, искал да ми направи напук. Каза, че тя не може да ми стъпи и на малкия пръст. След един месец я заряза“, разказва фолк дивата Джорджиа, която е безкрайно възмутена от поведението на колежката си.

В интервю тя разкрива цялата гнусна история около връзката на Емануела с Киро Руския, който е баща на детето на Джорджиа.

„Намърда се в компанията ни много долно и подмолно. Усещах я, че е хвърлила око на мъжа ми Киро. Флиртуваше с него пред очите ми“, спомня си номерата на Емануела певицата.

Соченият за наркобос Киро Руския не давал признаци, че я харесва, а дори напротив – обиждал я, коментирал умствения й капацитет и лекото й поведение.

Тогава обаче се случва нещастието. Един ден, докато пие кафе с приятелки, на Джорджиа й прилошава. Прибира се вкъщи, но положението става по-зле. „Започна да тече гной от очите ми, имах силни болки ниско долу, изведнъж коремът ми стана огромен, като на бременна в 9-и месец“, спомня си за ужаса Джорджиа пред „ШОУ“, пише hotarena.net.

„Отидох в най-реномираната болница, където една лекарка ме успокои, че нищо ми няма. Но припаднах на стълбите. В съседната болница лекарите бяха в потрес, искаха веднага да ме оперират, защото ще ме изтърват“, разказва певицата. Оказва се, че има кисти на яйчника, които много бързо са пораснали до бебешки главички. Отстраняват й единия яйчник, маточната тръба и апендикса.

Когато се събужда от упойката, бащата на детето й звъни. „Чуваха се много гласове, бяха се събрали компанията. Емануела също беше там и подвикваше: Хайде, Джорджиа, чух, че си имаш ново гадже“, спомня си певицата. Емануела имала предвид жълт слух в медиите, че Джорджиа имала връзка с Жоро Бирмата, с когото са от една компания и много добри приятели.

Същия ден става заварката между Емануела и Киро Руския – докато майката на детето му бере душа в интензивното.

„На другия ден веднага ми се обади приятелка и ме пита: Достатъчно силна ли си, за да ти кажа нещо“, разказва Джорджиа, която вече усещала какво е станало. Емануела и Киро вече били заедно, макар той да отричал до последно. „Зарязах го! Бях отвратена. Не исках да го виждам, нито чувам“, спомня си Джорджиа.

*Джорджия

По-късно той много съжалявал за постъпката си. „Това с Емануела беше най-голямата грешка в живота ми. Благодарение на нея разбрах, че не мога да бъда с друга“, разкайвал се Киро, като дори показал СМС-и от Емануела.

От тях личало, че именно певицата е тази, която се натискала за връзка, но той я отрязал: „Имам една жена и едно дете, каквото било – било“.

Още по-скандалното е, че през това време Емануела е имала връзка с Никола и му изневерявала.

„Съжалявам Никола. Той е добро, интелигентно момче, от добро семейство, а го изложи пред цяла България с тези циркове“, възмущава се Джорджиа.

*Емануела и Никола (снимка: Love style)