Скарлет Йохансон се раздели с приятеля си Нейт Нейлър.

27-годишната актриса, която преди време беше омъжена за Райън Рейнолдс, изоставила рекламния агент само няколко дни след като била забелязана да флиртува открито с един от близките приятели на колежката си Линдзи Лоън.

"Те никога не са живели официално заедно, но Нейт върна всичките си вещи в своя апартамент. Връзката им приключи. Раздялата не беше приятелска", разкри запознат източник пред британския в. "Дейли Мейл".

Йохансон започна връзката си с 38-годишният Нейт през януари м. г., след като двамата се запознаха в Ню Йорк малко сред раздялата й с Шон Пен.

В последно време се носеха слухове, че актрисата флиртувала в много мъже, включително с бившия си приятел Джаред Лето. В сряда тя открито флиртувала с близкия приятел на актрисата Линдзи Лоън Доминго Сапата на събитие в Ню Йорк.

Миналия месец актрисата беше заснета да се прегръща и да се държи за ръка с Джаред, по време на реч на политическо събрание в Северна Каролина.

Тогава тя заяви, че двамата са просто добри приятели, а неин говорител категорично отрече слуховете, че се е разделила с Нейт, пише БГНЕС.