Скарлет Йохансон иска да стане режисьор. Актрисата вече се радва и на музикална кариера, а сега смята да застане зад камерата, за да прави собствени филми. Тя вече има няколко проекта.

"Искам да се занимавам с режисьорска работа и ще го направя на определен етап. Вече купих правата за няколко книги. Намирам се на етап от живота си, в който съм сигурна в избора си и се интересувам от много различни неща. Обичам изкуството, галериите, музиката", сподели Скарлет.

Но преди да се впусне в режисьорството, актрисата иска да се върне на музикалната сцена и дори вече е сформирала момичешка банда на име The One and Only Singles. Йохансон, която издаде соловия си албум Anywhere I Lay My Head през 2009 г., твърди, че иска да бъде разнообразен артист, защото не желае да ограничава живота си само до актьорството.



"Създадох момичешка група The One and Only Singles, това е нещо, което винаги съм харесвала. Имам толкова много различни зараждащи се интереси. Обичах да обикалям Гринуич вилидж, когато не беше толкова популярно и страхотно място и просто се вмъквах в библиотеките и театрите, след което започнах да се изявявам като актриса. Единственото нещо, за което съжалявам, е, че не отидох в колеж. Причината да живея в Ню Йорк, далеч от Холивуд, е нуждата да усещам града около мен", разказа Йохансон, пише БГНЕС.