Едва ли някой би могъл да забрави хапливия език на Албена Вулева.

Същата девойка преди време стана причина все още Николай Бареков да е по-известен като Ники Дудука. Албена и нейното предаване „Сигнално жълто“ май бяха единствените, които успяха да вбесят Слави Трифонов. По времето, когато „Сигнално жълто“ вървеше в телевизия СКАТ бургазлии бележеха значителен интерес. Сега вече никой не сее сеща за кабеларката, освен от времена време да станат за смях в „Господари на ефира“.

Така че това, което се случва в ТВ7 никак не е случайно, напротив – беше очаквано. Още повече като се има предвид кой върна скандалната някога Вулева на екран. За да оправдае доверието на Люба Кулезич Албена регистрира рекордни рейтинги след завръщането си като водеща. Предаването й „Панаир на суетата“ без проблем се нарежда в топ 3 на най-гледаните рубрики през уикенда, наред с „На 4 очи“ и „Нека говорят“ на Росен Петров.

Някои критикари претенциозно изказват мнение, че Вулева е станала прекалено умерена и вече не „порязвала“ коментираните от нея личности, а в разговорите си с тях била направо хрисима. Въпреки това, обаче предаването на блондинката, която все повече започва да прилича визуално на Венета Райкова се радва на удивително висок интерес към предаването си. За да запази позициите си в рейтинга и за да подобри работата си, Албена смятала да иска увеличение на заплатата си и малко по-дълъг договор, пишат от kliuki.bg.