Овен - Обичаен и спокоен ден. Интимната близост Овните могат да планират за вечерта. А още по-добре да не я планират. Не в този смисъл, че е ненужна или нежелателна, но нека стане от самосебе си.

Телец - Денят като че ли е създаден специално за вас, ще бъде наситен на емоции и събития, но предимно за по-младите представители на знака. Може да благодарите за това на удачното разположение на звездите.

Близнаци - Не бива да се напрягате днес, а ако се чувствате изморени, то отделете повече време за почивка. За любовни дела не е особено подходящ деня. Не е изключено точно в любовното ложе да получите някоя контузия.

Рак - Днес е удачен ден за активен живот. Енергия на вас съвсем няма да ви липсва. Можете да постигнете много неща, ако са на лице някои други съществени фактори. На вашата обаятелност трудно ще устои противоположния пол.

Лъв - Ако не позволите на своето настроение окончателно да се развали под напора на обстоятелствата, то няма да се чувствате толкова зле. Ако се оставите страстта да ви заслепи, можете да свършите невероятни неща, които не бихте правили друг път.

Дева - Денят е спокоен, нито добър, нито лош. Всичко, което е нужно сега, е Девите да скрият своята скромност в най-далечното ъгълче на сложната си душа. Нека си поседи там до утре или до по-следващия ден.

Везни - Постарайте се да не превишавате собствените си възможности. Разумния подход към физическото и умственото натоварване ще ви спести не само хабенето на нерви, но ще ви помогне и да поддържате самочувствието си във форма.

Скорпион - Благоприятен ден за любов. Ден за интимни отношения безусловно също благоприятен. Сега можете да докажете, че сте най-добрите любовници на света. Само не се осланяйте на досегашните постижения.

Стрелец - Постарайте се да поддържате умереност в храненето, което ще ви съхрани в прекрасно разположение на духа и добра работоспособност. За съжаление днес можете да се окажете в подножието на любовен триъгълник.

Козирог - Денят е достатъчно неутрален без всякакви плюсове и минуси. Не се напрягайте излишно. Интернет запознанство завързано в някой чат може да прерасне в нещо по-сериозно или продължително.

Водолей - Ако сутринта настроението ви далеч не е идеално, то се заемете чрез познати методи да го оправите и тогава ще можете да осъществите своите планове. Колкото можете по-бързо се освободете през деня от всички дела.

Риби - Вие много работите и днес ви е необходимо да намалите темпото. Вашият организъм трудно възстановява загубата на енергия и можете да стигнете до изтощение. Вслушайте се в своите сънища, те могат да ви подскажат накъде да поемете.