Овен- Определящ фактор за успеха ви е скоростта, с която успявате да реализирате делата в работата, бизнеса или личния живот. Ако действате активно, неминуемо ще има добри резултати.

Телец- Добро време за завършване на важни дела. Трябва да сте недоверчиви, ако нещата се осъществяват с прекомерна лекота. Ако някой се съгласява веднага с вашите условия, то помислете какво може да се крие зад това.

Близнаци- Денят може да стане сложен само, ако не се съобразите с потребностите и желанията на околните. Ще имате шанс да видите собствените си проблеми през очите на хората около вас.

Рак- Днешният ден ще ви хвърли в противоречия относно последните събития, които сте преживели. Не е добър момент за решаване на финансови проблеми, крупни покупки и други.

Лъв- Важен фактор през днешния ден може да бъдат планираните и добре премислени действия. В работата и бизнеса са възможни конфликти и недоразумения. Не е времето, когато от своята гледна точка може да се основавате на не проверени факти.

Дева- Добро време да сложите в ред мислите си. Понякога емоционалната оценка на обкръжаващата действителност не е достатъчна да се направи правилен извод на възможните варианти на развитие на ситуациите.

Везни- Енергията на деня не предвещава кой знае какви сериозни проблеми в личния ви живот. Необходимо е да контролирате мислите, преживяванията и стремежите. От това зависи кое точно ще се превърне в реалност - мечтите ви или страховете и безпокойствата.

Скорпион- Енергията на деня създава предпоставки за конкуренция. В отношенията с колегите може да настъпят някои изменения. Не е подходящ момент за изправяне на отношенията с противоположния пол.

Стрелец- Днешният ден е активен и перспективен, за тези които не се ослушват и подпират. От вас се изисква творческо отношение към изпълняваните задачи и отговорности в личен план или работата и бизнеса.

Козирог- Бъдете концентрирани и внимателни. В личния живот следва да избягвате напрегнатите ситуации, конфликтите, тъй като тяхната разрушителна сила може да бъде много голяма.

Водолей- Преди да се впуснете в активни действия през днешния ден, ви се препоръчва трезво и безпристрастно да прецените обстановката, да премислите още веднъж нещата. Денят е по-важен за родените от 13 до 20 февруари, отколкото за останалите.

Риби- Ситуациите могат да не се развият по вашият предварителен сценарий, но се постарайте да се отнасяте към всичко спокойно и хладнокръвно, без излишни емоции. Преди да се разстроите, не забравяйте, че има сили неподвластни на волята и разума.