Овен- Вече можете да разширите хоризонта си. Необходимо е да сте по-далновидни - избягвайте повърхностните оценки. Съсредоточете се върху работата си, сделките и положението ви в обществото.

Телец- Денят подхожда за разширение сферата на вашето влияние, за търсене на спонсори или общуване с представители на властта. По-често от останалите ще се борите с изкушенията и постоянно ще изпитвате вътрешни противоречия.

Близнаци- Не бива да прекарате този ден между четирите стени - на вас ви е необходима активност, движение и общуване. Можете да повлияете на околните с ведрото си настроение, забавния си хумор и да станете център на внимание във всяка компания.

Рак- Силно е желанието ви да разширите жизненото си пространство и да се измъкнете от заобикалящата ви бъркотия. Някои хора ще поискат да повлияят на вашата самоувереност и ще имат желание да ви смачкат фасона.

Лъв- Приятен и разтоварващ ден. Ще бъдете невероятно привлекателни в очите на противоположния пол. Романтични срещи, нови запознанства, пътувания ще ви подарят много приятни емоции и впечатления.

Дева- Денят носи спокойствие и усещането за изпълнен дълг и добре свършена работа. На свободния пазар могат да бъдат сключени добри сделки. Не напускайте центъра на събитията - целете се високо и ще успеете.

Везни- Днес може да се случат някои интересни неща. Дискусиите с приятели ви стимулират и вдъхновяват. Иновативните ви действия създават възможност за подобряване на жизнения стандарт. Грабвайте всеки шанс, който ви се предложи.

Скорпион- Днес ще имате шанса да се запознаете с интересна личност, която в бъдеще може да стане ваш верен приятел или надежден партньор в бизнеса. Малко доверие, повече твърдост и коктейлът на вашия успех е готов.

Стрелец- Успехът е съвсем близо до вас, но трябва да се потрудите още малко. Внимавайте да не изпортите нещата в самия му край. Вслушвайте се какво ви говорят, но се доверявайте преди всичко на здравия си разум.

Козирог- Въпреки, че цените сигурното и традиционното, днес е по-добре да предпочетете непредвидимото и предизвикателното. Възползвайте се от всички шансове, които ви се предоставят. Не пропускайте нито една възможност.

Водолей- Прожекторите са насочени към вас. Поемете инициативата в свои ръце, правете каквото искате, просто се възползвайте от късмета си. Ще останете доволни от емоционалните си контакти.

Риби- Създайте атмосфера на престиж, мистерия, засилете интереса към себе си. Важна роля ще играят вашите скрити таланти. Довършете това, което сте започнали. Ще съумеете да се справите с една доста сприхава личност.