Овен - Днешните обстоятелства изискват да проявите организираност и да заемете конструктивна позиция. Възможно е да се появят добри възможности пред вас, които не бива да пропускате с лека ръка.

Телец - Някои дремещи чувства във вас могат да бъдат провокирани да се събудят днес отново. Трябва да се преборите със съмненията и емоционалната неуравновесеност. Не проявявайте неуважение към близките си хора.

Близнаци - Бъдете предпазливи през днешния ден. Някои хора от завист са склонни да се възползват от вашата доверчивост и наивност. Не се ограничавайте с морално-етически норми, но живейте по правилата.

Рак - Прекалените претенции на някои хора ви дразнят неимоверно. В бизнес отношенията и в семейството, всичко изглежда стабилно и спокойно, но иначе непрекъснато може да се сблъсквате с противоречия.

Лъв - Нуждаете от свобода и освобождаване от условностите. Бъдете внимателни с финансовите средства. Възможно е днешният ден да ви поднесе някой друг сюрприз. Безсмислено е да се съпротивлявате на обстоятелствата.

Дева - Затворете очите си за недостатъците на човека до вас и си пожелайте той да направи същото. Опитайте да въведете нещо по- различно във вашите отношения. По-скоро действайте, а не реагирайте!

Везни - Около вас отношенията са доста заплетени. Някои хора са твърде двойствени, а подвеждащото им поведение още повече ви заблуждава. Нуждаете се от мъдър съвет и решаващо мнение, но не пренебрегвайте и собствената си интуиция.

Скорпион - По голяма част от времето прекарайте в уединение, четете, слушайте музика. Днес ще намерите много отговори. Нужно ви е да усмирите своите амбиции. Бъдете благосклонни към околните.

Стрелец - Напоследък живеете твърде интензивно. Оставете си време от деня, което да е само за вас и се отдайте само на себе си. Осигурете си развлечения и начин да ги имате, без да ощетявате и вредите на никого.

Козирог - Вие ще бъдете в добра енергийна форма и в добро вътрешно равновесие. Лесно ще ви се удават умствените действия. В момента излъчвате силна аура и оказвате силно влияние върху противоположния пол.

Водолей - Старайте се да правите точни преценки, не бързайте с промените. Сега ви управляват емоциите. По-лабилните натури ще изпаднат в депресивни състояния. Не се отпускайте толкова, стегнете се!

Риби - Днес можете да си позволите да правите това, което ви е удобно - всичко ще бъде на място и на време. Обаче не трябва прекалено да се увличате, за да не се обърнат обстоятелствата срещу вас.