Съдебномедицинската експертиза установи причините за смъртта на единствената дъщеря на певицата Уитни Хюстън - Боби Кристина Браун.

Резултатите от аутопсията обаче няма да бъдат огласени заради съдебна забрана, съобщи Асошиейтед прес.

От офиса по съдебна медицина в окръг Фултън, където се извършва съдебномедицинската експертиза, обясниха, че забраната е наложена от върховния окръжен съд, пише БТА.

Боби Кристина почина на 22-годишна възраст на 26 юли. На 31 януари тя беше докарана в болница в Атланта, щата Джорджия, след като бе намерена в безсъзнание с лицето надолу в пълна вана с вода в дома й. Лекарите я поставиха в изкуствена кома в опит да спасят живота й, но усилията им не дадоха резултат.

Предварителната съдебномедицинска експертиза не установи причините за смъртта й. Семейството на Боби Кристина Браун обвини партньора й Ник Гордън за смъртта й.

Боби Кристина и Ник са заедно от малки, тъй като Уитни Хюстън се грижеше за него като за свое дете, въпреки че не го осинови официално. След смъртта й той и Боби Кристина започнаха връзка и обявиха, че са се оженили. Оказа се, че бракът им е невалиден, тъй като е сключен преди девойката да е навършила пълнолетие.