Нанси е най-новото име в каталога на Диапазон рекърдс. Изпълнителката от Сандански обещава да бъде „Най-добрата“, да бъде провокативна и различна. Чернокосото изкушение е секси и предизвикателна и пленява със силно присъствие и прекрасен, запомнящ се глас. Музикалната си кариера започва със загубен бас. На вечеря с приятели двама от присъстващите се обзалагат с нея, че тя може да изпълни песента „Македонско девойче“ по-добре от певицата. Нанси е скептична, но приема облога. Залогът е младата изпълнителка да започне да се занимава активно с музика. Това се случва преди четири години, а днес Нанси може да задоволи и най-капризните музикални очаквания на феновете.

В родния си град е известна като „Сладкото изкушение“. Наложена е като певица с богат репертоар от всички стилове. Може да изпълнява еднакво въздействащо както фолклор, така и балканско. Умее да забавлява и пленява публиката, пресъздавайки всяка емоция с гласа си. Присъствието й на сцената не остава незабелязано заради чара и невероятния й талант.

Още с първата си песен Нанси изпъква с мек, кадифен глас и сексапилно излъчване. Разкрепостеното й поведение се допълва от уникален стил и секси визии. Магнетизмът на певицата пленява всички, а лъчезарната й усмивка няма да остави никой мъж безразличен. Дебютният проект на Нанси очаквайте съвсем скоро само в ефира на Фен ТВ.