Клаудия Киардоне отново е с нас! Аржентинският модел, която доби световна популярност с обяснението си в любов към Лионел Меси, за известно време отсъстваше от страниците на пресата, но сега нейна нова фотосесия зарадва читателите на мъжкото списание Hombre.

Появата й на корицата обаче предизвика скандал, тъй като някои специалисти смятат, че тялото на сеньорите Киардоне далеч не е толкова съвършено, както ни го показва въпросното изданиe, пише .

Те твърдят, че по снимките на Клаудия яко е играл Photoshop преди те да бъдат публикувани на страниците на списанието.

Самата Клаудия Киардоне не коментира слуха за не съвсем натуралните фотографии, но затова пък разказва колко добре се чувства с новото си гадже Рикардо Форт.

"Харесва ми с мен да се отнасят като с кралица в живота и като с проститутка в леглото", признава знойната аржентинка. - Мисля, че повечето момичета, също като мен, обичат да се забавляват. Затова ви моля вас, мъжете: Не бъдете прекалено сериозни."

Освен персоналното си обяснение в любов към звездата на Аржентина и Барселона русокосият модел се прочу и с друга своя реплика.

"Много искам да правя секс в съблекалнята или под душа с Меси и още няколко футболисти. Това е мечтата на живота ми", изригна едрогърдата Клауния в разгара на Мондиал 2010.

Тогава тя заяви, че всичките й снимки са истински и разкри, че страшно много работи върху себе си, за да изглежда толкова секси.

Според запознати Клаудиа и Лео са имали вземане-даване преди години, но не са успели да поддържат връзка заради разстоянието между Испания и Аржентина. Двамата обаче са се виждали няколко пъти, и хубавицата се надява при следващата им среща отново да припламне искра.

"Медиите понякога се сещат и ни свързват като гаджета, но не мога да потвърдя това. Със сигурност имам нещо към Меси – страхотна фенка съм му,” подчерта в края на миналата година Клаудия.