Утре вечер от 21:30 часа MasterChef по bTV ново предизвикателство от Chef Ангелов ще изправи един срещу друг двама гладиатори, жадни за победа и готови да защитят своите умения и чест на кулинарната арена.

Трикратният носител на титлата „Ресторант на годината” ще демонстрира в своя MasterClass приготвянето на хрупкав телешки мозък, салата от краставици и сладолед, всичко това гарнирано с пенлива бира.

Съчетанието на салата, основно и десерт в една чиния ще изисква от хоби-готвачите педантичност при сваряването и панировката на месото, вкусовия баланс в сладко-киселия сос с кумкуат, и приготвянето на салата с дресинг и изкушаващ сладолед с бира и сух лед. Дали в кулинарията са по-важни техническите познания или любовта и усета към вкуса, колко силно трябва да се помолиш за помощта на Chef Михалчев и кой ще покаже качества на победител в битката за реванш, зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа в MasterChef.

Стрес тестът ще постави трима от претендените за титлата MasterChef пред редица ограничения в най-голямата кухня на България. За да приготвят перфектната традиционна пица на Италия, застрашените от елиминация ще бъдат завързани за трима произволни помощници. Идеята за пълен синхрон в работата ще обнадежди едни и ще шокира други, но Виктор, Петър и Андре са подготвили още една изненада – включването на правилото за „внезапна смърт”. Властни характери, налагане, детски песнички и стратегии за саботаж ще предизвикат искрен смях от балкона и паника пред печките. А за кого пицата ще се окаже последното ястие в кухнята на MasterChef и кой ще защитава престилката си в елиминациите, ще стане ясно във вторник от 21:30 часа по bTV.