Силвестър Сталоун подари на Дарина Павлова един от специалните пръстени, които носеше самият той по време на снимките на „Непобе-димите”.

Мадам Мулти сама се похвали с армагана, като си пусна снимка в социалната мрежа Twitter, пише в. "Монитор". Коментарът й под фокуса беше повече от закачлив “Ей, и аз се уредих с един от късметлийските пръстени на Слай. Това е много добре”.

Не става ясно кога точно Сталоун е дал на Дарина пръстена. Това може да се е случило тази година на някоя от промоциите на „Непобедимите 3” по света, или пък още през 2013-а, когато Павлова гостува на целия екип по време на снимките у нас.

Въпросните пръстени са направени от българските художници и декоратори от Bird Art Studio. И в третата част на екшъна накититe имат подобаващо присъствие. Слай дори подарява своя пръстен с череп на тежко ранения герой на Тери Крюз, който се възстановява в болница.

Междувременно резултатите от бокс-офиса на „Непобедимите 3” в Северна Америка не са обнадеждаващи. В дебютния си уикенд (15-17 август) екшънът събра едва 16,2 млн. долара, което го постави на четвърто място. Водещ по приходи е „Костенурките нинджа” с $28,4 млн., който се завъртя премиерно в САЩ още преди две седмици и интересът към него вече значително е намалял.

Специалисти обясняват слабия успех на „Непобе-димите 3” донякъде с факта, че пиратски копия с добро качество изтекоха в торентите, включително и българските, още преди месец. Какъв ще приходът на филма у нас в дебютния му уикенд ще стане ясно в сряда.